Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken

Dat we standaard een uitgebreide selectie bedrijfskleding in het assortiment hebben wist je waarschijnlijk al. Dus verzorgd voor de dag komen met comfortabele kleding die jou je werk beter laat doen mag geen probleem zijn.

De volgende stap is herkenbaarheid. Laat de kleding voorzien van bijvoorbeeld een logo, slogan of naamlabel. Dat geeft klanten vertrouwen en straalt tevens professionaliteit uit. Bovendien is het makkelijker dan ooit, want wij regelen het voor je!

Dat kan zeker alleen bij grote aantallen?

Doordat we onze eigen drukkerij en borduurstudio hebben in Erp is deze dienst ook erg interessant voor kleinere bedrijven. Bovendien houden we voor veel klanten transfers (de druk) op voorraad zodat ook werkkleding die later besteld wordt direct van druk voorzien kan worden.

Ga je voor de flexibiliteit van druk of toch voor de luxe uitstraling van borduren? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Volledig naar wens

Zie je passende kleding als wezenlijk onderdeel van de huisstijl en sluiten de standaard modellen hier niet bij aan? Dankzij goed contact met de fabrikanten van onze kleding is het zelfs mogelijk stoffen, stiksels, knopen, etc. te veranderen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Meer over bedrijfskleding?

Benieuwd wat we nog meer met kleding kunnen? Je weet hoe je ons kunt bereiken!
E-mail: klantenservice@bjctools.nl
Telefoon: (0413) 21 1156