Betaalmethodes

Onze betalingen worden verwerkt door Mollie Payments. Dit bedrijf regelt voor vele grote webshops de online betalingen en zij worden elke dag grondig gescand op virussen en andere problemen.
Alle online betalingen vinden plaats op een beveiligde verbinding. Twijfel je? Let op het slotje boven in de adresbalk of op de https:// in de adresbalk.
Als één van deze dingen te zien is en je komt direct uit onze winkelwagen is de betaling veilig. Neem bij twijfel altijd contact op met onze klantenservice.

Mail naar: [email protected] of bel naar: 0413- 211 156

Betaalmethodes

Betaalmethodes in Nederland

Met iDEAL kunt op het internet direct betalen via uw internetbankier omgeving (indien u beschikt over internet bankieren in Nederland). BJC Tools adviseert om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL?

U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank etc.). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en BJC Tools wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

Korting met iDEAL
Bestellingen tussen de 50 en 250 euro excl. = €1,- korting
Bestellingen tussen de 250 en 500 euro excl. = €2,50 korting
Bestellingen tussen de 500 en 1000 euro excl. = €5,- korting
Bestellingen tussen de 1000 en 1500 euro excl. = €10 korting
Bestellingen tussen de 1500 en 2000 euro excl. = €15,- korting
Bestellingen vanaf 2000 euro excl. = €20,- korting

Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigingsmail met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij BJC Tools is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen. (Alle gegevens voor overschrijving vindt u in de bevestigingsmail)

*Let op! Als u voor overschrijving per bank kiest, wordt de leveringstermijn verlengd, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!
*Houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.

Extra kosten PAYPAL €3,-

Via Paypal en bieden we de mogelijkheid om via uw PayPal saldo te betalen. Door de gewenste keuze aan te vinken in het betaalmenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Paypal.
*Houdt u bij het overmaken van uw betaling met creditcard via Paypal rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.

Met Creditcard kunt u eenvoudig direct betalen. Hier zijn géén extra kosten aan verbonden.
Als u voor betaling met creditcard kiest, kan de leveringstermijn verlengd worden, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!

Extra kosten Klarna Achteraf betalen €3,-

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.

Betaalmethodes

Betaalmethodes in België

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Korting met Mister Cash
Bestellingen tussen de 50  en 250 euro excl. = €1,- korting
Bestellingen tussen de 250 en 500 euro excl. = €2,50 korting
Bestellingen tussen de 500 en 1000 euro excl. = €5,- korting
Bestellingen tussen de 1000 en 1500 euro excl. = €10 korting
Bestellingen tussen de 1500 en 2000 euro excl. = €15,- korting
Bestellingen vanaf 2000 euro excl. = €20,- korting

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt.

×