Hijsketting op maat

Bij hijsen komt meer kijken dan je in de eerste instantie zou denken. De gevolgen van verkeerd gebruik of verkeerd materiaal kunnen desastreus zijn, met grote financiële schade of dodelijk letsel tot gevolg. Daarom is het altijd van belang dat je weet waar je mee bezig bent en werkt volgens de geldende regels. Onderdeel daarvan is het gebruik van de voorgeschreven hijsmiddelen.

 

Omdat dit alles vrij nauw luistert kiezen wij ervoor om op maat gemaakte producten te leveren. We overleggen met je wat je wil gaan hijsen, welke krachten daarbij komen kijken en bepalen op basis daarvan wat de beste samenstelling van het product is.

 

Deze wordt binnen de vestiging geassembleerd uit voorradige onderdelen en voorzien van certificaat door onze gekwalificeerde keurmeester. Wij werken standaard met Grade 100 materialen. Natuurlijk kunnen we meer dan enkele kettingen, twee-, drie-, of viersprongen leveren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ruime selectie aanlasogen, wartelogen, ratelspanners of hulpmiddelen om kettingen tijdelijk in te korten dan ben je ook bij BJC aan het juiste adres. Alternatieve hijsmiddelen als rondstroppen en hijsbanden in verschillende lengtes en sterktes hebben we standaard op voorraad.

 

Wil je weten wat we voor jouw klus kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.

 

E-mail: [email protected]
Telefoon: (0413) 21 1156