Informatie

Wij zijn een ervaren technische groothandel. Een totaalleverancier voor de bouw, de industrie en de agrarische sector. Maar tegelijkertijd ook meer dan dat. Veel meer. Want onze kracht, dat wat ons onderscheidt in de markt, zit niet alleen in het assortiment, in de breedte en diepte ervan, maar zit vooral in de dienstverlening. In de service. In alles rondom het assortiment heen.

 

BEKIJK ONDERSTAAND ONZE PRODUCTEN, DIENSTEN & MERKEN

Dat ‘meer’ rust op drie pijlers: 
Uitgebreide showrooms 
We hebben vier showrooms. In Erp, Made, Tholen en Eindhoven. In grootte variërend, maar allemaal met dezelfde insteek opgezet: diversiteit laten zien. Diversiteit in aanbod, prijs en kwaliteit. Wij willen niet louter die standaard verkoopbalie zijn. Wij willen als technische groothandel meer doen. Meer zijn. De showroom als een uitgebreide catalogus waar je alleen of samen met ons doorheen bladert.

 

Snelle service
Service is een begrip dat te pas en onpas wordt gebruikt. Onze uitdaging is om het begrip tastbaar naar een hoger plan te tillen. Om meer te bieden dan je bij een ander krijgt; meer ook dan je verwacht. Een heel simpel voorbeeld: als je bij ons een showroom binnenloopt, word je direct geholpen. Zijn alle medewerkers bezet, dan komt er iemand vanuit kantoor of het magazijn om je te helpen. Je hebt immers wel iets beters te doen dan wachten. Toch?

 

Professionele werkplaats
We hebben zeven monteurs en een keurmeester aan het werk. Fulltime. Technisch kundige mensen die, in de werkplaats en op locatie, ervoor zorgen dat jij door kunt met je werk. Wij keuren, repareren en onderhouden. Met eigen mensen. En ook daarin gaan we een stap verder dan veel anderen, bijvoorbeeld door je een gratis uitleenmachine beschikbaar te stellen als je eigen machine voor onderhoud of reparatie bij ons staat.