Filter

Resultaat 1–24 van de 838 resultaten wordt getoond

Beta gereedschap

Beta gereedschap is een rechttoe rechtaan merk. ‘Het is pas kwaliteit als een gereedschap volledig voldoet aan de eisen en verwachtingen van de professional.’
Strakke definitie, vinden wij. Zonder blabla. Geeft perfect weer hoe bewust ze bezig is met het ontwikkelen en produceren van gereedschappen. Het gaat uiteindelijk alleen maar om die eindgebruiker; alleen maar om jou als professional.

Waarom wij voor Beta gereedschap kiezen?

Beta realiseert zich als geen andere leverancier dat je als professional voor een deel afhankelijk bent van je gereedschap. Zonder betrouwbaar gereedschap kun je niet die professional zijn die je wilt zijn. Niet voor niets dat deze gereedschappen wereldwijd bekend zijn. Professionaliteit kent geen grenzen. Als BJC Tools zijn wij net zo nuchter: gereedschappen moeten goed zijn. Punt.

Gereedschapswagens Beta

Je vind in onze online winkel ook diverse Beta gereedschapswagens aan. Of je nu op zoek bent naar een lege of gevulde gereedschapswagen, wij hebben het! Wij zijn officieel dealer van Beta dus u krijgt van ons de daarbij horende lange garantieperiode die hoort bij een A-merk zoals Beta gereedschap.

Robuuste gevulde Beta gereedschapskoffer

Met de gevulde gereedschapskoffers ben je klaar voor elke klus. De koffers bevatten de ideale combinatie van gereedschappen. Daarbij is al het gereedschap eenvoudig mee te nemen door het stevige handvat. Zo heb je altijd genoeg gereedschap bij de hand. De gevulde gereedschapskoffers zijn erg handig als je op een andere locatie gaat klussen. Eenvoudig mee te nemen en al het gereedschap binnen handbereik. Het gereedschap is makkelijk weer te ordenen in de koffer door de geïntegreerde opbergplaatsen. Op deze manier is het gereedschap net zo eenvoudig weer mee naar huis te nemen.

Website   |   Catalogus