Filter

Alle 10 resultaten

Festool gereedschap

Festool gereedschap en accessoires voor het beste resultaat

Festool gereedschap: Het merk met een rijke geschiedenis. Al vanaf 1925 wordt er gewerkt met en aan een ijzersterke filosofie. ‘Het vergemakkelijken van alledaagse werkzaamheden’. Zo eenvoudig als het klinkt, is het ook.

Het gebruik van deze gereedschappen zorgt ervoor dat iedereen van elke klus iets moois kan maken. Of je het gebruikt voor de professionele taken of voor hand-en-spandiensten thuis, er is altijd een geschikt product. Betrouwbaarheid ten top!

Festool gereedschap

Het grote assortiment Festool gereedschap bestaat uit zowel accu machines, elektrisch gereedschap, stationair gereedschap en producten om uw gereedschap op te bergen. Daarmee kunt u voor vrijwel elke toepassing gebruikmaken van Festool gereedschap.

Waarom wij kiezen voor Festool gereedschap

Festool groeide uit tot het bedrijf dat de markt steeds verder innoveerde, rekening houdend met de behoeften van de vakman. Om maar enkele voorbeelden te noemen: de revolutionaire vlakschuurmachine, de draagbare cirkelzaag met geleiderail die precieze zaagsneden mogelijk maakte en de excentrische schuurmachine met geïntegreerde stofafzuiging die zorgde voor efficiëntere resultaten, proper en gezond werk.

Wanneer kies jij voor Festool?

• Je gaat voor een hoog rendement
• Je kiest voor topkwaliteit
• De gereedschappen hebben een specifiek design
• Het materiaal is van een indrukwekkende duurzaamheid

Wat zijn de eigenschappen van Festool gereedschap?

Multifunctioneel: Het materiaal is bestemd voor licht en zwaar werk, uitgerust met aanpassingsfuncties zoals FastFix® en StickFix®
Comfortabel: Ergonomisch gereedschap dat goed in de hand ligt én geruisloos werkt
Praktisch: Festool maakt gebruik van het Systainer® systeem, een ruimtebesparend systeem. De grootste doos gereedschap past probleemloos in de achterbak. Ideaal voor een mobiele werkplaats
Unieke kwaliteit: De kwaliteit wordt gemeten in microns en delen per miljoen om 99.9% perfectie te handhaven
Uniform: Het gereedschap bevat een geïntegreerd design systeem voor een efficiëntere samenwerking tussen toestellen van hetzelfde merk.

Website   |   Catalogus