Filter

Alle 3 resultaten

GLOBE Slijpschijven

Globe slijpschijven is een vooruitstrevende producent van A-kwaliteit doorslijpschijven, afbraamschijven en lamellenschijven voor de professionele gebruiker. Globe slijpschijven onderscheidt zich door producten met lange standtijd, efficiënt gebruik en gegarandeerde kwaliteit.

Vanuit het hoofdkantoor in Erp, Nederland is de verkoop en ondersteuning georganiseerd. Vanuit hier wordt de het gehele Globe slijpschijven assortiment verdeelt naar onze dealers en professionele klanten. Globe Europe hecht veel waarde aan individuele aanpak. Dit uit zich in een persoonlijke service met een no-nonsens, op de klant gericht, beleid voor een langdurige professionele relatie met onze partners.

Globe biedt een brede keuze van standaard doorslijpschijven van 2,5mm voor draagbare slijpers. Belangrijk is dat er per werk de goede slijpschijf gebruikt moet worden. De verschillende types van slijpmaterialen, verschillende samenstellingen en hardheid zijn de basis om het beste werk af te leveren. De verschillende combinaties die door Globe aangeboden bevatten altijd de het beste product om de klus te klaren.