Filter

Resultaat 1–24 van de 158 resultaten wordt getoond

Josval Compressoren zijn redelijk complexe producten, met een grote diversiteit aan componenten. Het is juist die diversiteit aan componenten die veel Europese producenten heeft doen besluiten om goedkopere componenten uit het verre Oosten in hun compressoren te integreren of de complete productie daar zelfs te laten plaatsvinden. Niet altijd met even veel succes helaas.

Veel merken hebben daardoor de laatste jaren aan betrouwbaarheid ingeboet. Jammer. Maar gelukkig … is daar altijd nog Josval, de Spaanse producent van compressoren.

Waarom wij voor Josval Compressoren kiezen?

Het mooie aan Josval is dat het pertinent vasthoudt aan zijn credo dat een ketting zo sterk is als zijn zwakste schakel, maar dat het tegelijkertijd wel heel actief meebeweegt met de markt. Zo voert het merk tegenwoordig twee lijnen:
1. De Classic Serie: Een serie compressoren die louter uit componenten van de allerbeste kwaliteit bestaan. Met deze serie houdt Josval zijn status als premium producent voor de professional krachtig overeind. Sterker nog: omdat anderen verzaakten, is die status alleen maar gegroeid.

2. De Cierzo Serie: De (semi)professional die incidenteel een compressor gebruikt, hoeft niet perse het beste van het beste te hebben. Met deze serie heeft Josval heel slim een alternatieve lijn ontwikkeld, die in prijs en kwaliteit vergelijkbaar is met compressoren die door andere producenten als topkwaliteit worden vermarkt.

Website   |   Catalogus