Kooijmans

Kooijmans is hét merk voor al uw professionele, kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen en gereedschapsstelen. Het bedrijf levert sterke en duurzame gereedschappen voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariërs. Kooijmans is de leverancier voor heel veel sectoren. Belangrijk voor het bedrijf is een constante kwaliteit, hoge uitleveringsgraad en uitstekende klantenservice

Het maken van kwaliteitsstelen vereist, aldus Kooijmans zelf, de aanschaf van zeer goede stammen. Het is daarom dat de stammen die het bedrijf verwerkt door hen zelf worden uitgezocht. Ook het produceren van de producten gaat op hoog kwalitatief niveau… In een modern machinepark, met enkele machines die volgens onze specificaties ontwikkeld en gebouwd zijn worden de producten ontwikkeld. Maar om de kwaliteit in de gaten te kunnen houden en deze zo hoog mogelijk te krijgen worden diverse werkzaamheden echter ook nog handmatig uitgevoerd. Op deze manier wordt de kwaliteit het gehele productie proces gevolgd.

Kooijmans levert en produceert zowel stelen, losse gereedschappen als compleet gesteelde gereedschappen. Bent u opzoek naar een product in deze sector dan zit u hier dus goed!

Filter

×