Filter

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

Matador kruiwagen voor een scherpe prijs

Matador kruiwagen kopen? Wij bieden verschillende soorten Matador kruiwagens aan tegen een scherpe prijs.

Wat is Matador

Matador is een op service gerichte onderneming, opgericht in 1895 en sinds 1952 gesitueerd in Helvoirt, Nederland. Matador heeft zo’n 9000 m2, meer dan 75 vakmensen en meer dan 75 jaar ervaring in metaaltechnologie. Met trots presenteren we ons assortiment Matador ® kruiwagens; een compleet assortiment, kruiwagens, steekwagens en hulpmiddelen voor bouw, land- en tuinbouw industrie. Matador is uw betrouwbare partner voor met name niet verspanende verwerking van metalen buis en plaatmaterialen, staalconstructies en metalen onderdelen.

Wat maakt Matador beter dan andere merken?

De kwaliteit staat bij Matador hoog in het vaandel, door de verregaande automatisering van het productieproces garandeert Matador kwaliteit. Matador denkt aan het milieu door alle modellen te voorzien van een duurzame poedercoating. Ze gebruiken geen oplosmiddelen, dus het minst schadelijk voor het milieu.

Echt oer Hollands design en kwaliteit; Made in Holland

Al onze kruiwagens, het bouwmaterieel, de platformwagens, schamelwagens, stalen transportkarren en platformwagens worden volledig in eigen fabriek, in Nederland gemaakt.

Metaalmaatwerk OEM (Original Equipment Manufacturing)

Met metaalmaatwerk (OEM) levert Matador een breed assortiment aan artikelen op klantverzoek. Met ons Full Service Concept (FSC) kunnen we bijna alles onder een dak ontwikkelen en maken; een efficient en kosten effectief voordeel.

Waarom Matador B.V.?

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Service-georiënteerd
  • Metaal expert
  • Samenwerking met ontwerpers en uitvinders

Website | Catalogus