Filter

Alle 3 resultaten

Milwaukee gereedschap hebben we in het assortiment opgenomen toen we op zoek waren naar heavy duty accugereedschappen; naar echte krachtpatsers zo te zeggen. En geloof ons: met Milwaukee heb je gereedschap in handen dat zijn naam ‘powertools’ eer aan doet. Veel klanten hebben intussen naar volle tevredenheid met de kracht van Milwaukee kennis mogen maken.

Waar zit die kracht van Milwaukee gereedschap?

Er springen wat ons betreft drie eigenschappen uit:

*Rendement: Met de accugereedschappen van Milwaukee haal je zonder enige twijfel het meeste rendement uit het opgenomen accuvermogen.

*Veel keuze: Milwaukee heeft in 12V en 18V van alle leveranciers het meest uitgebreide accupakket. Op één accusysteem kun je uit heel veel machines kiezen.

*Garantie tot wel 3 jaar: Op veel machines biedt Milwaukee zelfs 3 jaar garantie. En dat niet alleen: als BJC Tools mogen wij garantiegevallen zelf afwikkelen. Dat betekent dat we snelle service kunnen bieden. En je weet: daar houden wij wel van…

Bekijk hier de Milwaukee catalogus

Milwaukee is een Amerikaanse producent van kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap voor de professional. Zij leveren onder andere boorhamers, cirkelzagen, schroefmachines, slagmoersleutels, haakse slijpers, schuurmachines en nog vele andere productgroepen. Het gehele Milwaukee assortiment vind je hieronder.

Milwaukee werkt al decennia lang aan het ontwikkelen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige machines. Binnen de gereedschapsmarkt is Milwaukee wereldwijd een erg belangrijke fabrikant als het gaat om elektrisch handgereedschap en accessoires voor de professionele gebruiker.