Filter

Alle 5 resultaten

Het merk Sjeffers is BJC’s eigen kapstok waar we workwear aan hangen, figuurlijk. Wat je wel letterlijk kunt nemen is de claim veel voor weinig. De producten van Sjeffers worden namelijk in opdracht van BJC geproduceerd, direct, bij Europese fabrikanten. Zo hebben we niet alleen de meest gunstige prijs, we hebben tevens de kwaliteit en andere producteigenschappen zelf in de hand.

Sjeffers is BJC’s eigen kapstok

In 2015 kwam Sjeffers met het eerste product op de markt in de vorm van een goede, veilige werkschoen die tegelijkertijd erg prettig loopt. Iets dat tot dan toe alleen was weggelegd voor werkschoenen in het hoogste prijssegment. Te hoog in onze ogen. Nou begint een fabrikant natuurlijk niet te produceren voor een palletje schoeisel, dus dat vroeg om wat vertrouwen. Geen probleem omdat de schoen gebaseerd is op alle reacties van klanten op producten die we eerder hebben geleverd. Het resultaat is dan ook voor 9 van de 10 mensen perfect en tegelijkertijd voor iedereen betaalbaar.

In 2016 heeft het verhaal een vervolg gekregen met een sterke, no nonsense werkbroek die we zowel los als in een werkbox (3st) verkopen. We zijn begonnen met een model dat weer aan de hoge kwaliteitseis moet voldoen en tegelijkertijd scherp geprijsd moet zijn. Die hebben we gevonden en loopt inmiddels als een trein. We hebben de essentie van de werkbroek genomen en ervoor gezorgd dat deze bestand is tegen de zware omstandigheden waar onze klanten in werken. Denk aan stevige, 320 g/m² stof, een combinatie van katoen en polyester, met verstevigde zones en 3-voudig stiksel.

De naam Sjeffers is trouwens een eerbetoon aan de vader van de oprichter van BJC Tools, dus met Sjeffers weet je dat het goed zit!