Filter

Resultaat 1–24 van de 1098 resultaten wordt getoond

STIHL gereedschap

STIHL gereedschap staat al 90 jaar symbool voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In 1926 richtte Andreas Stihl de STIHL Maschinenfabrik op. Sindsdien ontwikkelt en produceert dit Zwitserse bedrijf tuingereedschap van hoge kwaliteit. STIHL is een pionier op het gebied van innovatieve technologieën.

STIHL gereedschap van hoge kwaliteit

Ook voor het onderhoud van hagen heeft STIHL verschillende producten. Heb je een apparaat nodig voor onderhoudswerkzaamheden in een kleine tuin? Kies dan voor een elektrische heggenschaar of een handige accu struik- en grasschaar. Zoek je een machine voor het onderhouden van een grote tuin of park- en landschapsonderhoud? Kies dan voor een heggenschaar met een krachtige benzinemotor. Dankzij het hoge vermogen zijn deze machines ideaal voor het snoeien van stugge en oude hagen.

STIHL gereedschap online kopen

Het volledige assortiment van STIHL is te bestellen bij BJC Tools. STIHL gereedschappen en tuingereedschappen zijn werelwijd bekend vanwege de hoge kwaliteit. In onze winkels kun je terecht voor tal van motormachines en gereedschappen van STIHL