Filter

Resultaat 1–24 van de 161 resultaten wordt getoond

Weldkar lasapparatuur:

Weldkar is een gerenommeerd merk als het gaat om lasapparatuur. Gebruiksgemak typeert de lasapparaten van Weldkar, wat de lasposten zowel voor professionele, als voor hobbymatige lassers interessant maakt.
Sinds 2006 verovert Weldkar lasapparatuur stilzwijgend de Nederlandse lasmarkt.

De Weldkar las- & snijapparatuur bewijst zich keer op keer door de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de machines. Logisch, aangezien de apparatuur wordt ontwikkeld en gefabriceerd volgens de eisen en wensen van de professionele lasser in de Benelux.

Professionele lasapparaten met een betrouwbare kwaliteit tegen de juiste prijs! Of het nu om levering, advies, reparatie of service van Weldkar lasapparatuur gaat; bij BJC Tools bent u altijd aan het juiste adres!

Weldkar lasapparatuur:

MIG/MAG lasapparatuur;
TIG AC/DC lasapparatuur;
TIG DC lasapparatuur;
MMA (elektrode) lasapparatuur.

Uiteraard zijn alle machines voorzien van CE-markering en worden geproduceerd volgens overeenkomstig de IEC- en EN-normen, waaronder de laatste norm IEC/EN 61000-3-12 en dus voorzien van het energiezuinige “groene” PFC (Power Factor Correction). Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd en voldoet de apparatuur aan de Europese Richtlijnen.
Ook de betrouwbaarheid wordt gegarandeerd, want op alle Weldkar laspparatuur geldt een garantieperiode van 2 jaar. Overtuig uzelf en vraag naar de mogelijkheden voor een demonstratie of een proefstelling!