STIGA Benzine grasmaaier

STIGA Benzine grasmaaier

Stiga benzine grasmaaier zorgt voor het perfecte gazon. Dankzij het beperkte geluid, goede ergonomie, anti-vibratiesysteem, Multiclip technologie en tal van andere eigenschappen. Een mooi en net gazon – weinig inspanningen. Grasmaaien zou een plezante klus moeten zijn.

Stiga benzine grasmaaier

STIGA Benzine Grasmaaier

De comfortabele en duurzame STIGA benzine grasmaaiers zijn de perfecte oplossing voor een netjes onderhouden en mooi gemaaid gazon. Kies jouw ideale grasmachine uit de verschilllende Twinclip, Multiclip en Combi modellen.

De perfecte grasmaaier voor elke soort
Het gamma STIGA gazonmaaiers biedt de ideale oplossing voor het tuinonderhoud van verschillende soorten tuinen. Ontdek de technologische innovatie voor moeiteloos maaien met een perfect resultaat.
Een STIGA grasmachine biedt je een betere maaiervaring. Ontdek STIGA Twinclip voor maximale efficiëntie dankzij het unieke dubbele mes, ervaar het beste mulching resultaat met een STIGA Multiclip of probeer de vernieuwde STIGA Combi & Collector met verbeterde luchtstroom voor een nog beter opvangresultaat.

 

STIGA Benzine grasmaaiers

Stiga heeft een rijke geschiedenis! Van klein Zweeds bedrijf tot wereldwijd verspreid kwaliteitsmerk voor tuinonderhoud. Stiga is meer dan grasmaaien alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Maar ook in de toekomst! Nieuwe technologieën voor meer comfort, een lagere impact op het milieu en hoogwaardige prestaties.
Bekijk ons assortiment voor de grasmaaier die het best bij jou past.