STIGA Grasmaaier

STIGA Benzine grasmaaier

STIGA Accu grasmaaier

STIGA Elektrische grasmaaier

STIGA Grasmaaier gemaakt voor jou en voor jouw tuin

Een comfortabele en duurzame STIGA grasmaaier zijn de perfecte oplossing voor een netjes onderhouden en mooi gemaaid gazon. Kies jouw ideale grasmachine uit de verschilllende Twinclip, Multiclip en Combi modellen. Een Stiga grasmaaier is niet zomaar een tuinmachine. Het Zweedse bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie. De machines zijn veilig en geschikt voor verschillende activiteiten in het tuinonderhoud. Een Stiga maaier is dan ook een aankoop waar je lange tijd mee vooruit kan.

STIGA grasmaaier

STIGA Grasmaaier

Het gamma STIGA gazonmaaiers biedt de ideale oplossing voor het tuinonderhoud van verschillende soorten tuinen. Ontdek de technologische innovatie voor moeiteloos maaien met een perfect resultaat. Een STIGA grasmaaier biedt je een betere maaiervaring. Ontdek STIGA Twinclip voor maximale efficiëntie dankzij het unieke dubbele mes, ervaar het beste mulching resultaat met een STIGA Multiclip of probeer de vernieuwde STIGA Combi & Collector met verbeterde luchtstroom voor een nog beter opvangresultaat

Twinclip

Prestaties en innovatie
Krijg het beste maairesultaat voor elke tuin met STIGA grasmaaier Twinclip. Krijg alles in één: kracht, comfort en efficiëntie. Dankzij het innovatieve XC-systeem (ExtraCollecting), AVS (anti-vibratiesysteem) en de One Motion technologie geniet je van een perfecte combinatie van een superieur maai-, mulch- en opvangresultaat met het maximale comfort en de beste efficiëntie.

STIGA Grasmaaier

Krachtig & comfortabel: dat is een Grasmaaier van STIGA

Natuurlijk is er een Stiga benzine grasmaaier die precies past bij jouw tuin en jouw behoeftes. Welke Stiga benzinemaaier dat is, helpen we je kiezen.
Stiga is een degelijk Zweeds gereedschapsmerk dat al 80 jaar bestaat en in 70 landen wordt verkocht. Stiga staat voor hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties.

Ook op het gebied van grasmaaiers, want Stiga levert:

Benzine grasmaaiers
Elektrische grasmaaiers;
Accu grasmaaiers;
Handgrasmaaiers
Zitmaaiers
Robotmaaier

Type aanduidingen Stiga grasmaaiers
Stiga geeft zowel zijn elektrische als de benzine grasmaaiers de aanduiding ‘Collector’ of ‘Combi’.
Collector geeft aan dat er een opvangbak op de maaier zit. De Combi kan het gras naar wens opvangen, mulchen (= het fijn versnipperen van het maaisel) of gewoon direct uitwerpen.

MultiClip’ of ‘TwinClip’ geeft aan dat er een mulchplug bijgeleverd wordt, waarmee je het opvangkanaal af kunt sluiten, zodat het gras gemulched wordt.

De 4-in-1 variant kan het gras opvangen, mulchen, naar achter uitwerpen of naar opzij uitwerpen (de 3-in-1 variant kan niet naar opzij uitwerpen).

Stiga grasmaaierDit is de beste Stiga benzinemaaier
Voor veel mensen de beste en daarom de meest populaire benzinemaaier van Stiga is de Combi 48 SQ B.
Dit is een uitstekende en krachtige benzine grasmaaier voor een groot gazon tot 1.000 m².

Deze benzine grasmaaier is makkelijk te manoeuvreren dankzij de hoge achterwielen van 24 centimeter. Hij trekt zichzelf vlot vooruit en bedient gemakkelijk. De krachtige motor zorgt ervoor dat hoog gras of onkruid geen probleem is. Heel prettig is dat de Stiga Combi telkens heel gemakkelijk start. En helemaal prettig is de mulchfunctie. Die werkt prima, dus het gras wordt goed versnippert en je hoeft het maaisel dus niet meer op te vangen en/of op te ruimen.

De maaihoogte is met één handel centraal te verstellen in 5 standen van 2,7 t/m 8 cm. Gebruikers vinden de Stiga Combi 48 een fijne, sterke en probleemloze grasmaaier!

Een Stiga grasmaaier is niet zomaar een tuinmachine. Het Zweedse bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie. De machines zijn veilig en geschikt voor verschillende activiteiten in het tuinonderhoud. Een Stiga maaier is dan ook een aankoop waar je lange tijd mee vooruit kan.

De traditionele manier om uw gazon te maaien. De grasmaaiers van STIGA zijn ontworpen voor mensen die hun gazon met trots goed verzorgen. Door de krachtbron, het maaisysteem, het comfort en de functies te kiezen die u wilt, krijgt u de gepaste oplossing voor u.

STIGA Website
STIGA Assortiment grasmaaiers

×