STIHL Bladblazer | Elektrisch, benzine of accu

STIHL bladblazer

Een STIHL bladblazer is uitstekend inzetbaar op elk terrein. Gevallen bladeren, gemaaid gras of afval, niets weerstaat de enorme blaaskracht van de bladblazers.

Verschillende STIHL bladblazers

Bij het aanschaffen van een bladblazer moet je rekening houden met 3 varianten: elektrisch, benzine of accu. Elektrische bladblazers zijn meestal wat goedkoper, maar zijn minder makkelijk in gebruik doordat de bladblazer aangesloten moet worden aan netstroom. Met een accu of benzine aangedreven bladblazer heb je meer bewegingsvrijheid, je zit tenslotte niet vast aan de snoer. Benzine bladblazers zijn over het algemeen krachtiger dan de accu varianten, maar ze maken wel meer lawaai.

Benzine

Elektrisch

Accu

Stihl bladblazerSTIHL bladblazers zijn efficiënt op elk terrein, of het nu gaat om een tuin, een verkeerszone of een parkeerplaats. Gevallen bladeren, gemaaid gras, afval, niets weerstaat aan de blaaskracht van de bladblazers. Ze ontruimen in een recordtempo zondermoeite alle oppervlakten.

Accu Bladblazer

Volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen en zonder kabels. Voor iedereen die ook zijn buren een plezier wil doen, heeft STIHL krachtige accu bladblazers in de 36-V-categorie ontwikkeld. Mobiel, stil, krachtig en ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. De krachtige accu bladblazers van het STIHL PRO AccuSysteem zijn in combinatie met een ruggedragen accu specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik. De praktische handgedragen accu bladblazer van het STIHL COMPACT AccuSysteem is ideaal voor de veeleisende particuliere gebruiker. Voor hobbytuiniers is er de praktische BGA 45 met geïntegreerde accu van 18 V. Zo verwijdert u snel en eenvoudig bladeren, maaisel of vuil van uw grasperk, terrein of oprit.

Bladblazer kopen?

Een bladblazer van topkwaliteit bestel je eenvoudig online bij BJC Tools. Bekijk ons volledige aanbod! Doordat BJC Tools zo’n ruim assortiment heeft, zit jouw gewenste bladblazer er bijna altijd wel tussen. heb je toch nog vragen hierover of wil je je eerst laten informeren? Dit kan natuurlijk ook gewoon! Kom een keer langs in een van de vestigingen of neem contact met ons op.

Over BJC Tools

BJC Tools is een technische groothandel waar onze oorsprong in Erp ligt. Met de focus op service, zijn we doorgegaan en hebben we drie extra showrooms: Made, Tholen en Eindhoven. Ons specialisme in bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en STIHL gereedschappen heeft ons flink vooruit geholpen. Daarom zullen er ook altijd mensen paraat staan in de vestigingen om u te helpen bij al uw vragen. En dit geldt natuurlijk ook voor alle andere merken en producten in ons assortiment!

Bij overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

STIHL Website

×