STIHL Heggenschaar – Om snel en krachtig te snoeien

STIHL Heggenschaar

Stihl heggenschaarEen STIHL heggenschaar is de ideale partner voor het onderhoud van uw hagen, ongeacht het type haag. Zowel hagen in parken en andere groenvoorzieningen als hagen in uw eigen tuin, geeft u met STIHL de perfecte snit. Dankzij de heggenscharen op steel kan u ook de hoogste en breedste hagen onderhouden. Zo heeft u geen ladders of steigers meer nodig. Of u kiest voor benzine, elektrische of accuaandrijving, de innovatieve techniek zorgt steeds voor het beste resultaat.

STIHL Accu heggenschaar

Voor veeleisende tuineigenaars en professionelen die graag stil en zonder kabel werken, biedt STIHL accu heggenscharen aan met een krachtige lithium-ion-accu in de 36-V-klasse. Deze zijn eenvoudig te bedienen en stoten geen storende uitlaatgassen uit. Dankzij het hoge aantal slagen en de diamantgeslepen speciale messen leveren de krachtige accu heggenscharen van het STIHL PRO Accu Systeem uitstekende snoeiprestaties voor perfect afgewerkte heggen en zijn ze geschikt voor professioneel gebruik. De accu heggenschaar van het STIHL COMPACT Accu Systeem werd speciaal ontwikkeld voor de veeleisende particuliere gebruiker en laat zich moeiteloos bedienen. Door het lage gewicht wordt het werken met deze Stihl heggenschaar verrassend licht. Voor hobbytuiniers is er de praktische HSA 45 met geïntegreerde accu van 18V.

STIHL Benzine heggenschaar

De krachtige STIHL benzine heggenscharen zijn ideale helpers op grote oppervlakken en in het park- en landschapsonderhoud. De snoerloze machines garanderen een onbeperkte bewegingsvrijheid en zijn door hun hoge vermogenreserves uitermate geschikt voor het snoeien van verhoute heggen. Een STIHL heggenschaar van topkwaliteit bestel je eenvoudig online bij BJC Tools. Bestel je favoriete STIHL heggenschaar. Doordat BJC Tools zo’n ruim assortiment aan STIHL heggenscharen heeft, zit jouw gewenste heggenschaar er altijd wel tussen. heb je toch nog vragen hierover of wil je je eerst laten informeren over de heggenscharen? Dit kan natuurlijk ook gewoon! Kom een keer langs in een van de vestigingen of neem contact met ons op.

STIHL Heggenschaar

BJC Tools is een technische groothandel waar onze oorsprong in Erp ligt. Met de focus op service, zijn we doorgegaan en hebben we drie extra showrooms: Made, Tholen en Eindhoven.

Ons specialisme in bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschappen heeft ons flink vooruit geholpen. Daarom zullen er ook altijd mensen paraat staan in de vestigingen om u te helpen bij al uw vragen. En dit geldt natuurlijk ook voor alle andere merken en producten in ons assortiment!

Bij overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

 

STIHL Heggenscharen
STIHL Accu Heggenschaar
STIHL Benzine Heggenschaar