STIHL Kettingzaag | De juiste aandrijving voor elke situatie

STIHL kettingzaag

Een STIHL kettingzaag is uitermate geschikt voor het snel en eenvoudig zagen van hout. De STIHL kettingzagen worden ook voornamelijk gebruikt voor het omzagen van bomen, brandhout en voor het snoeien en afkorten van balkhout. Hoe zwaarder de motor, hoe makkelijker het zagen gaat. Let bij het werken met een STIHL kettingzaag altijd op de veiligheid: zorg voor de juiste bescherming (oor, gezicht enz.) en let ook op je omgeving.

 

Benzine

Elektrisch

Accu

STIHL Kettingzaag

De juiste aandrijving voor elke situatie: benzine, accu of elektrische kettingzaag

In de meeste motorzagen bouwt STIHL verbrandingsmotoren in die van de 2-MIX®-techniek gebruik maken en daardoor een hoog vermogen ontwikkelen. De tweetaktmotor van STIHL combineert een groot snijvermogen en krachtige acceleraties met een laag brandstofverbruik en een lage belasting op het milieu. De 2-MIX®-motor van STIHL beantwoordt aan de strenge EU-emissienorm niveau II.

Zowel voor particuliere als voor professionele gebruikers vormen de STIHL accu kettingzagen een praktisch én milieuvriendelijk alternatief. Het vermogen van de moderne accu’s en elektrische technologieën maakt ook een langdurig gebruik van die machines onder hoge belasting mogelijk. De krachtige lithium-ionaccu van STIHL onderscheidt zich door zijn lange levensduur: ook na vele honderden laadbeurten is hij nog even betrouwbaar als op de eerste dag. De modellen uit het STIHL COMPACT AccuSysteem lenen zich voor werkzaamheden in huis of in de tuin. De extra krachtige kettingzagen van het PRO AccuSysteem zijn geschikt voor het professionele gebruik in open lucht of in de bouw.

Vooral bij ambachtelijke toepassingen en in gesloten ruimtes vallen de elektrische kettingzagen van STIHL op door hun eenvoudige bediening en uitstekende snijvermogen. Inschakelen doe je gewoon door een knop in te drukken waarna je meteen over een vermogen tot 2,5 kW beschikt.

STIHL kopen?

Dat STIHL uitgegroeid is tot het meest verkochte merk kettingzagen, is geen toeval. Sinds meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en know-how, dankzij jarenlange ervaring. Elke dag vergemakkelijken STIHL kettingzagen het werk voor de gebruikers ervan, dankzij ongeëvenaarde kwaliteit en hoogstaande technologie. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, ze hebben dé kettingzaag die aangepast is aan al uw vereisten, om uw werk te vereenvoudigen maar vooral met plezier uit te voeren. Of u een particuliere gebruiker, landbouwer, tuinaanlegger, boomverzorger, houthakker,… bent, bij STIHL beschikt u over een breed assortiment van kettingzagen, dat aan al uw wensen zal voldoen.

Bekijk al onze accu kettingzagen, benzine kettingzagen en elektrische kettingzagen.

STIHL kettingzagen bij BJC Tools

Een STIHL kettingzaag van topkwaliteit bestel je eenvoudig online bij BJC Tools. Bekijk ons volledige aanbod kettingzagen! Doordat BJC Tools zo’n ruim assortiment aan STIHL kettingzagen heeft, zit jouw gewenste kettingzaag er bijna altijd wel tussen. heb je toch nog vragen hierover of wil je je eerst laten informeren over de kettingzagen? Dit kan natuurlijk ook gewoon! Kom een keer langs in een van de filialen of neem contact met ons op.

Over BJC Tools

BJC Tools is een technische groothandel waar onze oorsprong in Erp ligt. Met de focus op service, zijn we doorgegaan en hebben we drie extra showrooms: Made, Tholen en Eindhoven.

Ons specialisme in bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en STIHL gereedschappen heeft ons flink vooruit geholpen. Daarom zullen er ook altijd mensen paraat staan in de vestigingen om u te helpen bij al uw vragen. En dit geldt natuurlijk ook voor alle andere merken en producten in ons assortiment!

Bij overige vragen over een STIHL kettingzaag kun je altijd contact met ons opnemen.

×