Veelgestelde vragen

Vele producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij ieder product vindt u een indicatie van de levertijd. Dit is de tijd die door de logistieke dienstverlener nodig is om het product vanuit het magazijn bij u aan te leveren.

Levering uit eigen voorraad
BJC Tools heeft doorlopend een eigen voorraad. Voor 15:00 besteld én betaald? Uw order wordt direct verstuurd incl. track en trace code. Pakketten worden iedere werkdag verstuurd van maandag t/m vrijdag.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina. Blijf op de hoogte van onze diensten en ons assortiment. Profiteer ook van alle kortingsacties.
We houden je maar al te graag op de hoogte. Zo ook over jouw bestelling. Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, volg je het via de track & trace link op de website van de bezorgdienst van jouw bestelling. Je vindt deze link in de verzendbevestiging.
Een retourzending hoef je niet aan te melden. Wel dien je ons op de hoogte te stellen van je retourzending. Dit kan eenvoudig door ons een e-mail te sturen naar [email protected] Zo kunnen wij je retourzending correct en snel afhandelen.

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende te doen. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

– Meld bij ons dat u een bestelling wilt ruilen of retourneren. Dit kan enkel per e-mail naar [email protected]
– U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
– U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
– De zending dient op uw kosten te worden teruggestuurd.
– Na ontvangst van uw zending, stuurt BJC Tools een ontvangstbevestiging via e-mail.

De kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw rekening. In rekening gebrachte verzendkosten kunnen niet worden vergoed of worden afgetrokken van uw aankoopbedrag.
Natuurlijk! Wij hebben hiernaast nog meerdere opties om een bestelling te betalen. Dit kan middels bankoverschrijving. Let wel: de bestelling zal pas verzonden worden nadat we de betaling binnen hebben. Hiernaast kunt u ook altijd uw bestelling afhalen in een van onze filialen.
Jazeker, via Klarna achteraf betalen loopt uw betaling geen enkel risico.
Uiteraard kunt u als bedrijf bestellen. Tijdens het afrekenproces kunt u uw bedrijfsgegevens invoeren.
Uw geplaatste bestelling kunt u wijzigen. Hierin zijn we wel afhankelijk of het product al is verzonden.
Heeft u een wijziging? Geef deze dan sowieso vóór 14:30 door aan onze klantenservice.
Klanttevredenheid is een heuse obsessie voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren! Hoe nu verder? We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact op neemt met onze klantenservice. We zijn elke dag tot 17.00 uur `s avonds bereikbaar via telefoon en e-mail. Hebben wij je niet naar tevredenheid kunnen helpen? Dan kun je natuurlijk altijd nog je klacht voorleggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel. Je kunt je klacht ook aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR Platform.
Ja, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Als het retourneren onder garantie valt, zullen wij de door u betaalde verzendkosten vergoeden.
Je kunt gebruik maken van onderstaande betaalmethodes. IDEAL PayPal Creditcard Bankoverschrijving Belfius Direct Net KBC/CBC Betaalknop SOFORT Banking Klarna Achteraf Betalen Bancontact Meer informatie over onze betaalmethodes
In sommige gevallen kunnen we ook onze producten naar een ander land als verzendadres sturen. Neem hiervoor contact met ons op via: [email protected]
Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij informeren je graag over onze producten en diensten. Neem contact met ons op: [email protected]
De algemene voorwaarden kun je hier lezen.
Deze informatie kun je terugvinden in je persoonlijke account. Bekijk je bestellingen.
Bij ieder product wordt de voorraadstatus aangegeven. Bij alle producten wordt de levertijd informatie dagelijks geactualiseerd en vindt u tevens een indicatie van de te verwachten levertijd. Wilt u zeker weten of een product direct uit voorraad leverbaar is? Neem contact met ons op en wij zullen de exacte voorraadpositie voor u nagaan. Mocht onverhoopt het door u bestelde product niet direct leverbaar zijn, dan streven wij ernaar om u binnen 24 uur hierover te informeren.
Voor België gelden dezelfde levertijden als voor Nederland. Per product kunt u dus uitgaan van dezelfde levertijd.
Indien een product defect raakt, kunt u deze aanmelden bij onze serviceafdeling. Hiervoor dient u onderstaande voorwaarden in acht te nemen.

Meld altijd eerst bij onze serviceafdeling dat u een defect aan uw machine heeft. Dit kan per mail naar [email protected] Vermeld in deze mail de exacte klacht, uw ordernummer, adresgegevens en wat u van de serviceafdeling verwacht.

Stuurt u vervolgens, deugdelijk verpakt met aan de buitenkant de adresgegevens van de afzender, de machine naar ons op. Na ontvangst van de machine zullen wij u verder berichten over de gang van zaken.

Indien de machine niet-gerepareerd retour gaat, wordt er altijd 30,00 Euro excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht.

Machine valt binnen de garantie:
De standaard fabrieksgarantie is 1 jaar, mits de machine wordt aangemeld voor verlengde garantie.

Uw machine dient hiervoor te worden geregistreerd via de website van de leverancier. Hier bent u gezien de privacywetgeving, zelf verantwoordelijk voor.

Meld altijd eerst bij onze serviceafdeling dat u een defect aan uw machine heeft. Dit kan per mail naar [email protected]

Vermeld in deze mail de exacte klacht, uw ordernummer, adresgegevens en wat u van de serviceafdeling verwacht.

Indien de machine onder de garantie valt stuurt u altijd de volgende gegevens mee:

– Kopie aankoopnota;
– Certificaat fabrikant met eventueel de verlengde garantie.

Stuurt u, deugdelijk verpakt met aan de buitenkant de adresgegevens van de afzender, de machine naar ons op.
Na ontvangst van de machine zullen wij u verder berichten over de gang van zaken.

Indien de machine ongerepareerd retour gaat, wordt er altijd 30,00 Euro excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht. Let op! Indien de aanvraag niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt deze altijd geretourneerd! Achteraf registreren van uw machine of indienen van de juiste papieren is niet mogelijk!
Het verzenden van aangekochte artikelen met een bestelbedrag lager dan 75,00 Euro excl. BTW, zijn de verzendkosten €9,35 excl. BTW zonder extra kosten.
Bij het gebruik van Creditcard, PayPal of Klarna Achteraf betalen komen er extra betalingskosten bij. Bij bedragen onder €50,- excl. BTW is dit  €1,-. Bij bedragen boven €50,- excl. BTW is dit €3,-.
BJC Tools in Erp
Ma. t/m Vr. 07.30 – 18.00u
Zaterdag. 08.00 – 12.00u
BJC Tools in Eindhoven
Ma. t/m Vr. 08.00 – 17.30u
Zaterdag. 09.00 – 12.00u
BJC Tools in Made
Ma. t/m Vr. 07.30 – 17.30u
Zaterdag. 09.00 – 12.00u
BJC Tools in Tholen
Ma. t/m Vr. 08.00 – 17.30u
Zaterdag. 08.30 – 12.00u
Leveringen worden verzorgd door DPD (uitgezonderd palletzendingen) en normaliter de volgende werkdag aangeboden.

Track en trace
De track en trace wordt meegestuurd met het verzendbericht en per email gestuurd naar het opgegeven emailadres.

×