Filter

Resultaat 1–24 van de 188 resultaten wordt getoond

Hoge prestaties worden gekoppeld aan serieuze kostenbesparingen. Neem de sleuvenfreesmachine. Voorheen moest je eerst hakken en breken alvorens je sleuven kon maken. De sleuvenfreesmachine combineert dat: met één handeling heb je voortaan een brede sleuf. Met als extra: de krachtige stofzuiger, die stof en puinresten afzuigt. Kortom: in elektrisch gereedschap heb je met Baier echt een topmerk, zowel in de bouw als de industrie.

Dankzij Baiers krachtige motoren en doordachte techniek is het mogelijk tot elf diamantbladen naast elkaar te monteren. Deze verpulveren het materiaal dat je normaal gesproken uit zou moeten kappen. Dat bespaart je niet alleen het hakwerk, ook het puinruimen is verleden tijd. Het gruis verdwijnt namelijk direct in de stofzuiger.

Dat is altijd handig, maar in het bijzonder bij renovatiewerkzaamheden of latere aanpassingen van bijvoorbeeld woonruimtes of kantoorpanden maak je direct het verschil voor de klant.

Waarom wij zo enthousiast zijn over Baier elektrische machines?

Baier is elektrisch gereedschap van Duitse makelij. Pure kracht met een stoer design. Baier is, dat trouwens al vele decennia wereldwijd aan de top staat, onder andere de bedenker van de slagboormachines en de elektrometaalhandzagen.

Website   |   Catalogus