Filter

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

In bevestigingssystemen heb je in de bouw heel veel keuze. Met heel veel merken die gewoon een kwalitatief goed systeem of goed product leveren. Toch heb je altijd weer merken die er bovenuit steken. Bossong is wat ons betreft een van die merken. Italiaans fabricaat, maar – zoals de naam al doet vermoeden – van origine Duits.

Wat maakt de bevestigingssystemen zo bijzonder?

Buiten het feit dat ze een nagenoeg compleet assortiment bevestigingssystemen hebben, springen er toch twee zaken uit:

1. De chemische ankers: In chemische ankers – ook wel injectie lijmankers genoemd – kent Bossong geen gelijke. Bossong is hierin als een van de weinige merken echt compleet en levert ankers voor iedere situatie: voor hamer- en diamantgeboorde gaten, voor gescheurd en ongescheurd beton, voor natte en droge gaten, voor een extreem koude en warme omgeving, enz.

2. De prijs: Bossong is een van de fabrieken met wie wij rechtstreeks zaken doen. En je weet: iedere schakel in de handel werkt prijsverhogend. Die nauwe samenwerking met Bossong zorgt ervoor dat we bevestigingssystemen kunnen aanbieden van een uitzonderlijk hoge kwaliteit – zo zijn alle producten van Bossong ETA-gekeurd – tegen heel gangbare prijzen.

Website