Filter

Resultaat 1–24 van de 166 resultaten wordt getoond

In de compacte en draagbare bandzaagmachines hebben we de perfecte leverancier in Femi gevonden. Een Italiaans bedrijf dat al meer dan veertig jaar in de zaagmachines actief is en met wie we al vele jaren rechtstreeks contact onderhouden. En al vele jaren ook: tot tevredenheid van onze klanten; van u misschien ook wel.

Waarom wij voor het gereedschap van Femi kiezen?

Het merk is volwassen, heeft zichzelf richting ons en onze klanten al meer dan bewezen, maar is nooit ingedut. Geen moment. Sterker nog: ze geven het gevoel af dat ze zich willen blijven bewijzen. Ze blijven zichzelf en hun producten vernieuwen. Twee steekhouders in het assortiment zijn wat ons betreft:

* De bandzaagmachine voor staal en rvs uit de NG-serie Een machine die al vele klanten versteld heeft doen staan en zelfs tot resultaten heeft geleid waarbij het zaagproces met maar liefst 80% (!) werd versneld.

* De telescopische afkortzaagmachines (Femi 1025DB en Femi 1030DB). Het product waarmee het merk al veel klanten voor zich heeft weten te winnen: een superieure afkortzaagmachine tegen zeer gunstige condities.

Dé specialist in compacte en draagbare zaagmachines voor: staal, inox, aluminium & hout.

De missie van Femi is innovatie, ervaring, avant-garde, volwassenheid, technologie en deskundigheid te combineren bij de productie van hoogwaardige machines voor de meest veeleisende professionals.

Betrouwbare en veilige producten en een constante technologische evolutie zijn kenmerken van de geschiedenis van Femi S.P.A. Na 40 jaar ervaring en succes kan Femi met vertrouwen uitkijken naar een mooie toekomst vol nieuwe projecten, producten en vernieuwingen.

Website   |   Catalogus