Hikoki

Filter

HiKOKI gereedschap

Vanaf 1 juni 2018 is de bedrijfsnaam Hitachi Koki Co. Ltd. veranderd in Koki Holdings Co. Ltd. De volledige productlijn van elektrische gereedschappen is daardoor veranderd van Hitachi in HiKOKI.

Van Hitachi naar HiKOKI

Voor jou gebeurt en verandert er verder niets. Alleen de merknaam is veranderd. De betrouwbare en innovatieve producten blijven identiek zoals ze altijd waren. Het enige dat is veranderd is de merknaam op de producten. De naamswijzigingen zijn aangepast aan de internationale groeistrategie van het bedrijf, welke gericht is op het behouden van duurzame groei en een verdere uitbreiding van Hitachi / HiKOKI.

Hitachi gereedschap wordt op een specialistische, weldoordachte manier geproduceerd en zijn door hun spectaculaire uiterlijk zeer gewild. Niet voor niets hebben ze in het verleden diverse malen de IF Product Design Award gewonnen, één van de meest prestigieuze design awards ter wereld. Hierbij wordt de aandacht naast schoonheid, gebruikersvriendelijkheid en originaliteit ook gericht op de kwaliteit en prijs van de producten.

Volledige assortiment

Ondanks dat er maar weinig producten van Hitachi(!) op onze website staan, betekent dit niet dat we de overige machines niet in ons assortiment hebben. Deze machines verkopen we wel gewoon in onze filialen Erp, Eindhoven, Made en Tholen. Dus kunt u een van de producten van Hitachi niet op onze website vinden? Neem dan contact met ons op via de online chat, via de mail ([email protected]) of via de telefoon (0413 21 1156).

Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit

Vanaf 1 oktober 2018 zal Hitachi haar merknaam veranderen naar HiKOKI. Maar wat verandert er dan voor u? Helemaal niets. HiKOKI zal dezelfde hoge kwaliteit machines bieden, maar dan met een nieuwe naam op de machine.
Zoals u hierboven kan zien in het logo staat er tussen de letters ‘i’ en ‘K’ nog het cijfer ‘1’. Deze 1 is een referentie naar dat waar HiKOKI naar streeft: nummer 1 producten leveren en nummer 1 wereldwijde marktleider worden.

Voordelen

Via onze technische groothandel kun je niet alleen gemakkelijk en snel jouw benodigde gereedschap bestellen, het grote voordeel is dat je ook altijd profiteert van:

  • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld en op voorraad, is volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 50,-
  • Altijd 14 dagen retourrecht
  • Volledige garantie per merk

×