Filter

Alle 2 resultaten

L.Brador werkbroeken. Scandinavisch design is populairder dan ooit. Doordacht, doeltreffend en vooral niet nodeloos gecompliceerd. Dat zie je terug in meubilair, in mode en nu ook in werkkleding.

L.Brador is een relatief nieuwe speler, geboren uit ongenoegen over bestaande producten en met een duidelijk visie over hoe het wel moet. Mobiliteit is de rode draad die in het assortiment verweven is. Er wordt niet alleen gekeken naar hoe je kleding in extreme situaties duurzaam of slijtvast houdt, maar juist naar hoe je duurzaam met de gebruiker om gaat. L.Brador geeft de vrijheid terug die steeds maar zwaardere en stuggere stoffen je tot nu toe ontnomen hebben. Bijvoorbeeld door slim ingezette stretchzones, iets waar de concurrentie pas jaren later op inspeelde.

L.Brador – Als alleen het beste goed genoeg is.

Daarnaast lijkt het alsof functionaliteit per se lelijk moet zijn. Daar maakt L.Brador een eind aan. Mooi ontwerp kan prima hand in hand gaan met praktische kleding. Tot in de details verfijnd dus. Is dat belangrijk? Voor veel mensen niet direct, anderen voelen zich juist prettiger. Voor je uitstraling als bedrijf voegt het in elk geval een laag van professionaliteit toe.

Momenteel leveren we een aantal broeken van L.Brador.
Meer over het merk en hun volledige collectie vind je op hun website.

Website | Catalogus