Filter

Resultaat 1–24 van de 290 resultaten wordt getoond

Sinds 115 jaar staat de merknaam Nedo voor kwalitatief hoogwaardige en intelligente meettechniek made in Dornstetten.
Landmeetkundigen en bouwtechnici in meer dan 100 landen vertrouwen dagelijks bij de meest uiteenlopende meetwerkzaamheden op producten van Nedo. Professionals zijn enthousiast over de kwaliteit, betrouwbaarheid en de robuustheid van de producten. Klantgerichtheid, punctualiteit en deexcellente service overtuigen in de Nedo artikelen.

Met verkooppartners in binnen- en buitenland onderhoud Nedo een duurzame, coöperatieve samenwerking. Producten van Nedo worden via een netwerk van gekwalificeerde dealers wereldwijd verkocht.

Ondanks diverse wereldwijde zakelijke activiteiten is Nodo als persoonlijk door de eigenaren gerund familiebedrijf sterk verbonden met Dornstetten en het Zwarte Woud. Sinds 4 generaties staan Nedo en de eigenaren, de familie Fischer, voor fairness, betrouwbaarheid en consequente klantgerichtheid.

Gemotiveerde medewerkers, voortdurende bijscholing en de toepassing van ultramoderne productietechniek zijn de voorwaarden voor de productie van Nedo hightech producten in Dornstetten en in hun fabriek in Zwitserland.
Optimaal gestructureerde productieprocessen, een efficiënte logistiek en een compromisloze keuze voor kwaliteit zijn elementaire bestanddelen van onze bedrijfscultuur. Door het bij Nedo geïmplementeerde Continu-Verbeteringsproces (CVP) worden alle bedrijfsprocessen met participatie van al hun medewerkers voortdurend geoptimaliseerd. Het spreekt vanzelf dat Nedo over een vlg. DIN EN ISO 9001:2008 gecertificeerd kwaliteitsbeheersysteem beschikt.

Nedo heeft slechts 1 doel, enthousiaste klanten!